Iroda: 6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7.
06-30/61-61-366
További elérhetőségeink
Belépés ügyfeleknek Ügyfél azonosító: Jelszó: 2024.04.16. Kedd

Segítség

Az oldal egy ingatlanirodához tartozik, mely hirdetéseit ezen a felületen is közzéteszi. Ezért a hirdetések feltöltése nem automatikus, ehhez az iroda közreműködése szükséges

Hirdetés az oldalon

Az ingatlanirodával történt szerződéskötés után az oldal adminisztrátora tölti fel az ingatlan adatait és fotóit. A szerződéskötéskor a Hirdető egy jelszót választ, melynek során a továbbiakban beléphet az oldal hirdetők számára fenntartott felületére.

Belépés az oldalra

A Hirdetők számára fenntartott felületre az oldal tetején látható „Belépés ügyfeleknek” feliratú űrlapon keresztül lehet belépni. Adja meg a szerződéskötéskor kapott felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a „Belépés”-gombra!

Adminisztrációs felület

Belépés után az alábbi lehetőségek közül lehet választani

  • Ingatlanjaim
  • Ingatlan kiemelés
  • Üzenet küldés
  • Adataim
  • Kilépés

A fenti menüpontok segítségével az alábbi műveletek végezhetők

Ingatlanjaim

Itt látható(k) a hirdető által eladásra, kiadásra kínált ingatlan(ok). Egy adott ingatlanról a kezdőkép (mely a hirdetés megtekintésekor elsőként jelenik meg), az ingatlan azonosítója, címe, ára látható, valamint, hogy az adott hirdetés kiemelt-e vagy sem. Ha rákattint egy adott hirdetésre, láthatja a hirdetés adatait, valamint képeket tölthet fel, illetve törölhet.

Ha szeretné kiemeltté tenni a hirdetését, küldje el a piros vastag betűvel szedett SMS-szöveget az önnek megfelelő telefonszámra! 1, 2 és 4 hetes kiemelést választhat, mindegyik lehetőséghez tartozik egy telefonszám: válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

Ha szeretné módosítani a hirdetése adatait, írjon üzenetet az oldal adminisztrátorának!

 A „Képek/Videók” szövegre kattintva tud feltölteni illetve törölni fotókat, egy adott hirdetéshez. Kattintson a „Saját kép feltöltése” alatt található „Fájl kiválasztása” feliratú gombra, majd válassza ki saját számítógépéről a feltöltendő képet! Ezután nyomja meg a „Feltöltés” feliratú, narancssárga gombot és a fotó megjelenik a hirdetésnél.

Fotó törléséhez kattintson a törölni kívánt kép alján látható „Törlés” feliratra és a kép törlődik a hirdetésből.

Videót csak az oldal adminisztrátora tud feltölteni, ha ilyet szeretne, írjon neki üzenetet!

Ingatlan kiemelés

Emelt díjas SMS küldésével történik. Ez egy hasonló felépítésű oldal, mint az „Ingatlanjaim” menüpontnál. A „Kiemelés számok” oszlopban megjelenő SMS-szöveget kell elküldeni a megadott telefonszámok valamelyikére, az 1, 2 illetve 4 hetes kiemeléshez. Az SMS díja is itt olvasható.

Üzenet küldés

Az oldalt üzemeltető adminisztrátornak írhat itt üzenetet. Hirdetések adatainak módosításával kapcsolatban, személyes adatok módosításával kapcsolatban illetve bármilyen témában, amely az oldal működésével, a hirdetésekkel illetve az ingatlanok adásvételével, kiadásával függ össze.

Adataim

A hirdető személyes adatai olvashatók itt, módosításukhoz az adminisztrátornak kell üzenetet írni.

Kilépés

Ide kattintva kilép az adminisztrációs felületről és a főoldalra jut.

Felhasználási feltételek és adatvédelem
Impresszum
Segítség
Kapcsolat
Fejlesztés
© Lordok Ingatlan KFT. 2012.